capusa

In weekend am avut ca musafir… o capusa…M-am umplut de frustrari incercand sa o scot cu toate remediile despre care citisem. Nici unul insa, nu au fost de folos :-(( Am ajuns tot la spital. Ca sa nu mai pierdeti si voi timpul si sa va macinatii nervii, iata ce remedii de scos capusele NU au nici un efect (cel putin la capusa noastra):

1. Fosforul, batul de chibrit inmuiat si plimbat in jurul capusei. Am dat si eu share la o poveste din asta acum cateva saptamani, crezand ca fac un bine obstesc. Dar va comunic oficial: FOFSFORUL NU MERGE. Ori fosforul de pe maciuliile de chibrit nu mai e nici el ce era odat’, ori informatia asta a fost „aruncata” asa ca sa faca record la share-uri.

2. Acetona. Oricat de antipatic ne-ar fi noua mirosul de acetona, capusei nu ii e. I-am pus acetona „pe coada”.. nu a avut nici o treaba. In plus, acetona si benzina cresc riscul infectiilorm se pare, deoarece genereaza capuselor un reflux, adica sange posibil infectat din intestinele lor se varsa in locul unde au facut muscatura,

3. Sa pui grasime pe ea ca sa nu mai aiba aer si sa iasa singura. Nu are nici o treaba. Te naclaiesti in zadar. Poate ai satisfactia ca i-ai murdarit picioarele din spate si ca o sa ii ia o vesnicie sa se degreseze. In rest, nici un semn de discomfort

Deci fratilor, nu mai pierdeti timpul incercand sa o scoateti „natural”. Duceti-va la spital. Ieri, la spitalul unde am fost noi fusesera 5 cu capuse pana la ora pranzului. In plus, am mai avut un vecin care s-a potcovit si el cu una, dar el e mai temerar si s-a „operat” singur.

CE E DE FACUT, TOTUSI? Noi am pus propolis pe intepatura atunci cand am ajuns acasa si am luat si propolis suspensie de 3 ori pana acum (noi avem o suspensie in apa, brevet romanesc!!!). Ar trebui luat propolisul vreo 2-3 zile. Propolisul local distruge eventualii spirocheti. Asa am citit pe internet, dar tot acolo am citit si de fosfor :-((. Una peste alta, eu una am incredere in propolis si sper sa isi faca treaba.

Nu mai scriu mai mult ca sunt quasi suparata!

sursa foto: wikipedia

2 comments on “Capuse. Ce NU functioneaza…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *