Sunt anumite informatii pe care vreau sa le tin aproape intr-o acceptiune traditionala, adica notate pe un caiet. Sa le gasesc in cel mai scurt timp posibil, concise, asa cum am nevoie.

Ele pot fi retete, remedii pentru diverse metehne, d’ale gradinaritului si alte lucruri de interes, care si-au dovedit necesitatea de-a lungul vremii.

De ce imi trebuie un caiet? Pentru ca din toata avalansa de informatii, dupa verificari, raman putine care sunt veridice si utile. Balastul nu are ce cauta in caietul meu. Au fost dati, si nu putine, in care inaripata de entuziasm am purces la executare de prajituri si paine dupa retete de pe net, iar rezultatul a fost de neprivit si de nemancat. Desi in poza aratau imbietor, desi am respectat indicatiile, desi mi-am dat toata silinta, nu au iesit ceea ce fusese promis.

Nu orice zboara se mananca. Nu orice informatie citita sau auzita e adevarata. Trebuie testata. Asta consuma timp, energie si, nu in ultimul rand, bani. Eu adun aici numai ceea ce are valoare si merita impartasit.

Oricine vrea sa arunce o privire in caietul meu, este binevenit.

Rasfoire cu folos!

 

 

1 comment on “Despre caiet”

  1. Bine te-am gasit!
    Foarte placut si util caietul tau. Am dat peste el tot cautand retete de paine cu maia si cum se prepara maiaua. Claritatea cu care ai scris m-a convins sa ma opresc aici.
    Multumesc!
    Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *