Iata cum s-a rezolvat intr-o luna o hemoleucograma care nu era in parametri doar cu 1 pahar de suc pe zi. Fara fier cu excipienti cancerigeni (vezi fierul Hausmann care este recomandat si copiiilor si femeilor insarcinate), din cateva legume ieftine si durand 20 minute (cu tot cu spalarea storcatorului). Atentie la alegerea storcatorului.. dar despre asta, in alt articol. Gasiti mai jos reteta lui Valeriu Popa, in cel mai scurt articol al meu de pana acum 🙂

Urmatoarea formula este una cu care toti ai nostri au scapat din anemii si nu numai. Se storc morcovi si sfecla rosie si se combina in urmatoarea proportie: trei sferturi suc morcov, un sfert suc de sfecla.

Se dubleaza cantitatea obtinuta cu apa (de exemplu ai o jumatate de pahar de sucuri combinate, vei completa cu apa pana obtii un pahar plin). Se bea un pahar pe zi pentru copii, iar la adulti doza este de 500 ml. Se bea in cursul diminetii, eventual dupa o masa de fructe (la distanta de 1 ora). Se bea cu inghitituri mici, „mestecat”. Bine ar fi sa incepeti treptat (pentru a se obisnui organismul).  In prima zi 50 de ml, a doua zi 100 ml, pana ajungeti la doza recomandata. Sucul nediluat este prea puternic, Nu diluati cu altceva pentru ca asa a fost aceasta formula gandita si recomandata de Valeriu Popa. Sucurile de fructe nu se amesteca cu cele de legume. Singurul fruct, eventual acceptat, ar fi marul. Deci, daca nu se poate altfel, substituiti apa cu suc de mar.

Astept povestile voastre de succes in comentarii! Scrieti ca sa stie si altii ca putem sa scapam de tirania efectelor secundare ale medicamentelor. Alimentele pot fi medicament!

PS Acordati atentie sursei din care luati legumele. Preferabil sa le gasiti de la un taran cu mainile muncite si cu ochii sinceri (vezi AICI sugestii). Nu trebuie sa fie cele mai frumoase, dar aproape sigur vor fi gustoase, daca sunt naturale si nu crescute pe carton sau in bazine cu apa…

1 comment on “SUCUL LUI VALERIU POPA PENTRU ECHILIBRAREA/REDRESAREA FORMULEI SANGVINE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *