mineralizare

E o reteta extrem de simpla, ieftina si eficace pentru aport de minerale organice. Am citit-o in Formula As, intr-un articol cu Trudica Gheorghe si am pus-o in aplicare.

Se face un decoct la rece din pir, troscot, coada calului. Se pun cate doua linguri din fiecare planta intr-un litru de apa plata, la temperatura . Se lasa de seara pana dimineata intr-un recipient de sticla. Dimineata se strecoara si se bea. Doza uzuala este de o cana-doua.

E bine sa nu il beti chiar inainte de a pleca la serviciu sau la alt drum, pentru ca decoctul provoaca si o diureza puternica.

Daca treceti peste gustul salciu de balta pe care il are, puteti transforma decoctul intr-o limonada sau puteti inmuia cerealele in el. Efectul va fi rapid si minunat. Mineralizare si detoxifiere. Iefinache, asimilabil, rapid…Parul devine mai lucios si creste mai repede, unghiile mai rezistente,  realizeaza preventie de vergeturi pentru ca are siliciu si …bonus:  eliminare de toxine!

Eu zic ca merita incercat!

PS puteti sa alternati decoctul de mineralizare cu apa de tarate, apa de macese sau cu socata. O reteta de socata neacidulata gasiti aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *